Social Media :
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ons assortiment airco's

Ons complete assortiment

Bij Climate Masters doen we niets liever dan jou het hele jaar door van het perfecte binnenklimaat voorzien. Daarom zijn we zo enthousiast over onze samenwerking met Olimpia Splendid en hun topproduct: de Unico Monoblock airconditioners.

Deze airconditioners zijn echte alleskunners. Ze koelen je af tijdens de hete zomermaanden en zorgen voor behaaglijke warmte in de winter. En dat allemaal met één apparaat!

Het mooie van de Unico Monoblock airconditioners is dat je geen gedoe hebt met een buitenunit. Dat betekent een eenvoudige installatie en minder onderhoud. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat ze naadloos in je interieur passen. Zo heb je een krachtige airco die nauwelijks opvalt!

En weet je wat ook fijn is? Deze airco’s zijn super zuinig. Ze hebben energieklasse A voor zowel koelen als verwarmen. Dus je kunt lekker comfortabel binnen zitten, terwijl je ook nog eens lief bent voor het milieu en je portemonnee.

Een ander voordeel van onze airco’s is dat ze allemaal kunnen bijverwarmen. De Unico R 12 HP heeft zelfs een verwarmingsspiraal van 2000W en is daarmee de enige airco die ook als hoofdverwarming kan dienen. Dus is het fris in huis, dan gebruik je je airco als verwarming.  Hoe handig is dat? Volledig op elektriciteit dus ook geen gas meer nodig.

Bij Climate Masters hebben we Olimpia Splendid niet zomaar gekozen. We delen namelijk dezelfde passie voor kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. De Unico Monoblock airconditioners sluiten perfect aan bij wat we jou willen bieden: topcomfort en totale controle over je binnenklimaat. En nog meer controle heb je met de voor alle modellen optioneel beschikbare wifi-module, je regelt dan alles met een app.

Dus waar wacht je nog op? Kies voor Climate Masters en Olimpia Splendid’s Unico Monoblock airconditioners. Want bij ons is jouw comfort onze missie!

Bekijk hieronder ons assortiment.

Vraag Vrijblijvend Onze Prijslijst Aan. Onze Airco's zijn zeer aantrekkelijk geprijsd.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in

Belangrijke redenen om voor Climate Masters te kiezen

Bespaar op je energierekening, draag bij aan een duurzamere wereld. Ook te leveren met professionele installatie. Door onze samenwerking met Olimpia Splendid betaal je gegarandeerd een goede prijs voor je airco.

Bespaar geld
Duurzaamheid
Professionele montage

Plan een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Particulier of zakelijk
Interesse in*

Wij leveren en monteren de volledige installatie

Wij zijn anders. Wij verkopen niet via internet maar nemen onze showroom mee naar je huis. Pakken het graag persoonlijk aan. Samen bekijken en bespreken wij jouw situatie en doen je direct een passend aanbod.

Particuliere markt

Onze focus ligt primair op de particuliere markt, wij komen graag bij je thuis.

Zakelijke markt

Wij leveren ook aan organisaties, bedrijven en instellingen.

Service

Een persoonlijke aanpak met uitmuntende service.

Kostenbesparend

Onze airco's zijn onderhoudsarm.

Servicio.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.