Social Media :
Climate Masters - Infrarood Verwarming Muur

Besparing

Bespaar tot 70% op je stookkosten

Door de toepassing van infrarood verwarming neem je afscheid van de lelijke radiatoren en stoffige cv buizen. Daarbij hebben infrarood systemen geen onderhoud nodig en zijn de installatie kosten laag. De temperatuur van de warmtepanelen kan per ruimte worden geregeld. Op deze wijze verwarm je niet onnodig de ongebruikte kamer.

Vanaf nu breng je altijd snel jouw woonkamer of kantoor op een comfortabele temperatuur. Door de flinke besparing op de energiefactuur is de aankoop van een infraroodverwarming, ook in financieel opzicht, een verstandige keuze.

Bij een paneel temperatuur van 105 tot 120 graden Celsius wordt het hoogste warmte rendement behaalt. Tevens vindt er een snelle verwarming van de ruimte plaats. Zodra jouw infrarood verwarming de kamer op de ingestelde temperatuur heeft verwarmd, zorgt de bijbehorende thermostaat dat de gewenste temperatuur blijft gehandhaafd.

De paneelwarmte is voelbaar tot een afstand van ongeveer 4 meter. Dat is ruim 10x verder dan het warmtebereik van een traditionele cv radiator. Maar ook op korte afstand voelt deze warmte comfortabel aan. Een radiator heeft omgerekend naar stroom 100watt nodig om 1kuub te verwarmen. En infrarood heeft 30 watt nodig om 1kuub te verwarmen.

Video afspelen over Climate Masters - Wooninspiraties

Vraag Vrijblijvend Onze Prijslijst Aan. Onze panelen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd.

Belangrijke redenen om voor infraroodverwarming te kiezen

Bespaar op je energierekening, draag bij aan een duurzamere wereld. Ook te leveren met professionele installatie.

Bespaar geld
Duurzaamheid
Professionele montage

Plan een afspraak

Wij leveren en monteren de volledige installatie

Wij zijn anders. Wij verkopen niet via internet maar nemen onze showroom mee naar je huis. Pakken het graag persoonlijk aan. Samen bekijken en bespreken wij jouw situatie en doen je direct een passend aanbod.

Particuliere markt

Onze focus ligt primair op de particuliere markt, wij komen graag bij je thuis.

Zakelijke markt

Wij leveren ook aan organisaties, bedrijven en instellingen.

Service

Een persoonlijke aanpak met uitmuntende service

Besparing tot 70%

Met Infraroodverwarming bespaar je 70% energie.

Servicio.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.