Social Media :
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Climate Masters - Infrarood Verwarming Muur

Infraroodverwarming

Waarom infraroodverwarming?

Het verwarmingscomfort van een infraroodverwarming is onvergelijkbaar met die van andere soorten verwarming. Conventionele verwarmingen zoals wandradiatoren verwarmen een woning namelijk met convectiewarmte. Daarmee verwarmen ze de omringende lucht. Deze opgewarmde lucht stijgt op en verspreidt zich ongelijk door de kamer.

Wamteverdeling

Maar zelfs ook bij vloerverwarming ontstaat ongelijke warmteverdeling, maar dan met een temperatuursverschil van onder naar boven. Infraroodpanelen stralen de warmte juiste zeer gelijkmatig uit. Daarbij verwarmen ze de ruimtelucht alleen indirect. Infraroodverwarming is samen met de warmtepomp de meest comfortabele en economische manier om “groene” elektriciteit om te zetten in aangename warmte. Onze infraroodverwarming kan snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd aan de muur of aan het plafond en met een stekker of snoer, worden gekoppeld aan het stroomnet.

Bespaar kosten

Zo bespaar je eenvoudig op installatiekosten, behaal je ruimtewinst door het vervallen van wandradiatoren en geniet je direct van comfortabele stralingswarmte. Met onze infraroodpanelen verduurzaam je eenvoudig je woning en ben je minder afhankelijk van de levering van aardgas voor het verwarmen van je huis. In combinatie met zonnepanelen ontstaat zelfs een volledig milieuvriendelijk systeem waarbij de energie gratis door de zon geleverd kan worden.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen gemakkelijk kan bijdragen aan een beter milieu zonder in te leveren op wooncomfort. Als we de toekomst van onze kinderen, kleinkinderen en volgende generaties niet willen vernietigen, hebben we simpelweg geen andere keus dan onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Toekomstvisie

Met onze visie voor de toekomst, een volledig elektrische oplossing in elke woning, kunnen we de CO2-uitstoot tot een minimum beperken. Naarmate de tijd verstrijkt, zal de verwarming in moderne woningen steeds meer elektrisch worden aangelegd. Daarom pleiten wij van Climate Masters voor het verwarmen van woningen met duurzame en energiezuinige infrarood verwarming. De infraroodpanelen van Climate Masters zijn ontworpen om constante en duurzame warmte te leveren. Bij ons begon de toekomst namelijk al gisteren. Wij blijven onze infrarood verwarming constant verbeteren door te investeren in ontwikkeling en optimalisatie van ons productieproces. Zodat wij de toekomstige generaties met een gerust geweten in de ogen kunnen kijken. De beste manier om de toekomst positief te veranderen, is te starten in het nu.

Vraag Vrijblijvend Onze Prijslijst Aan. Onze panelen zijn zeer aantrekkelijk geprijst.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in

Belangrijke redenen om voor infraroodverwarming te kiezen

Bespaar op je energierekening, draag bij aan een duurzamere wereld. Ook te leveren met professionele installatie.

Bespaar geld
Duurzaamheid
Professionele montage

Plan een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Particulier of zakelijk
Interesse in*

Wij leveren en monteren de volledige installatie

Wij zijn anders. Wij verkopen niet via internet maar nemen onze showroom mee naar je huis. Pakken het graag persoonlijk aan. Samen bekijken en bespreken wij jouw situatie en doen je direct een passend aanbod.

Particuliere markt

Onze focus ligt primair op de particuliere markt, wij komen graag bij je thuis.

Zakelijke markt

Wij leveren ook aan organisaties, bedrijven en instellingen.

Service

Een persoonlijke aanpak met uitmuntende service

Besparing tot 70%

Met Infraroodverwarming bespaar je tot 70% energie.

Servicio.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.