Social Media :
Search
Close this search box.
Climate Masters - infrarood heatstrips bedrijfshal

Voor bedrijven

Bedrijfshal verwarmen

Een bedrijfshal verwarmen volgens de traditionele methode kan aardig wat energiekosten opleveren. Zonde, omdat het zuiniger kan. Bijvoorbeeld met onze infraroodverwarming voor bedrijfshallen.

Deze manier van verwarmen zorgt ervoor dat niet de ruimte zelf, maar alleen de werkplek wordt verwarmd. Je verbruikt minder energie terwijl je een veel comfortabeler werkplaats hebt. Traditionele verwarming zoals via lucht of CV werkt niet goed en is niet duurzaam.

Een bedrijfshal is vaak een grote en hoge ruimte zonder goede isolatie. Bij het verwarmen van een bedrijfshal verbruik je te veel energie. Wanneer je de luchttemperatuur verhoogt, stijgt de warmte omhoog of verdwijnt naar buiten. Een bedrijfshal op deze manier verwarmen is niet erg praktisch.

Het kan dagen duren om de temperatuur in een bedrijfshal op het gewenste niveau te krijgen. Met een infraroodwarmtestraler gaat het sneller. Wil je een bedrijfshal verwarmen, maar gaan de deuren vaak open en is er een hoge energierekening met een klassieke verwarming? Met een industriële infraroodverwarming niet. Hiermee verwarm je makkelijk en voordelig de bedrijfshal.

Wil je een grote ruimte verwarmen? Je krijgt bij ons altijd een oplossing op maat die geheel aansluit op jouw warmtebehoefte en vierkante meters. Je bent hierdoor goedkoper uit en hebt toch de beste verwarming. Wij doen een professionele plafondmontage en zorgen voor een perfecte warmteafgifte.

Infraroodverwarming

Infraroodsystemen verwarmen de bedrijfshal veel zuiniger dan traditionele verwarming zoals gasheaters of een CV-systeem.

Halogeenstralers verwarmen door hun korte golf infraroodstraling objecten en personen, en niet de lucht. De warmtestralen worden direct opgenomen door personen en objecten. Je richt de infraroodstralers op de plek waar je de warmte nodig hebt.

Op deze manier werk je comfortabel met een natuurlijk gevoel van warmte. Een ideale oplossing voor bedrijfshalverwarming.

Duurzaam verwarmen van een bedrijfshal begint met de beste elektrische heaters. Climate Masters verzorgt de gehele opbouw en inbouw van bedrijfshalheaters. Start nu met een duurzame oplossing voor jouw industriële verwarming.

Climate Masters - infrarood heatstrips bedrijfshal
Climate Masters - infrarood heatstrips kantoor

Bedrijfshalheaters

Ben je op zoek naar zuinige heaters voor een bedrijfshal? Maak een afspraak en we bekijken wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is. Met industriële heaters kan je aparte ruimtes en zones in jouw bedrijfshal verwarmen.

Door te verwarmen met een infraroodheater maak je optimaal gebruik van warmte zonder dat je de luchttemperatuur verhoogt. Zo bespaar je enorm op energiekosten. Bovendien verwarm je alleen de plek die je graag wilt verwarmen en stroomt er geen warme lucht naar plaatsen waar dat niet nodig is.

Ook bij zware omstandigheden, zoals in vochtige of natte bedrijfshallen, werken infraroodstralers van Climate Masters optimaal. Onze bedrijfshalheaters zijn zowel monteerbaar als draagbaar en daarom in elke omstandigheid te gebruiken om optimaal te verwarmen.

Industriële verwarmers hebben een stralingswarmte die aanvoelt als de warmte van zonnestralen. Deze warmte voelt comfortabel aan, omdat die direct door het lichaam wordt opgenomen.

De lucht om je heen is echter niet benauwd of warm. Dat maakt deze heaters zo prettig om mee te werken.

Korte golf infraroodheaters

De heaters voor bedrijven maken gebruik van een korte golf infraroodstraling. Zodra de infraroodstraling je lichaam raakt, voel je de aangename warmte. Vergelijkbaar met warme zonnestralen.

Bij luchtverwarming wordt de lucht verwarmd door een centrale verwarming of een gasheater. Dit zijn direct gestookte of indirect gestookte heaters. Hierbij circuleert de lucht door de ruimte. In veel gevallen is dit een verspilde manier van verwarmen. Zeker wanneer een gebouw of loods groot en slecht geïsoleerd is.

Allereerst moet je de hele ruimte verwarmen. Erg kostbaar, omdat warme lucht stijgt. Voordat het beneden bij de werkplekken is, ben je al veel kwijt aan stookkosten. Daarnaast zijn industriële panden, zoals een bedrijfshal, vaak niet goed geïsoleerd. De indirect gestookte warme lucht kan dan zo naar buiten ontsnappen. Kies voor infraroodheaters. Hiermee kan je een bedrijfshal elektrisch verwarmen. Dat is duurzaam en voordelig.

Wil je in aanmerking komen voor een subsidie op infraroodpanelen? Bijvoorbeeld de EIA-subsidie of de KIA-subsidie? Dat kan! Deze subsidies zijn er vanuit de overheid om energiebesparende bedrijfsmiddelen en systemen te stimuleren.

Zuinige heaters

Verricht je regelmatig werkzaamheden op specifieke plekken in jouw bedrijfshal? Dan is het niet langer nodig om de gehele hal te verwarmen.

Zeker als je een vaste werkplek hebt ingericht waar de werkzaamheden plaatsvinden. Dan is lokale verwarming voldoende. Met infraroodverwarming creëer je alleen warmte op die plek van de bedrijfshal waar het nodig is.

Bij traditionele verwarming blijft de warmte nooit op één plek hangen en drijft de warmte soms naar buiten door open deuren. Met infrarood bedrijfshalheaters verwarm je zuinig, omdat de stralen alleen de plek verwarmen waar ze op gericht staan.

Objecten en personen nemen de warmte direct op en dat is wel zo comfortabel. De warmte van een infraroodverwarming voelt prettig en is bovendien gezond voor je lichaam en spieren. Het licht van de heaters is aangenaam, neutraal en wordt gecorrigeerd door de gebruikelijke bedrijfsverlichting.

Zuinige verwarming voor loodsen, bedrijfshallen en elke andere werkplaats. Verwarmen van een bedrijfshal start met infraroodheaters.

Belangrijke redenen om voor infraroodverwarming te kiezen

Bespaar op je energierekening, draag bij aan een duurzamere wereld. Ook te leveren met professionele installatie. Je hebt bij ons al een infrarood paneel vanaf €277- incl. btw.

Bespaar geld
Duurzaamheid
Professionele montage

Plan een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Particulier of zakelijk
Interesse in*

Wij leveren en monteren de volledige installatie

Wij zijn anders. Wij verkopen niet via internet maar nemen onze showroom mee naar je huis. Pakken het graag persoonlijk aan. Samen bekijken en bespreken wij jouw situatie en doen je direct een passend aanbod.

Particuliere markt

Onze focus ligt primair op de particuliere markt, wij komen graag bij je thuis.

Zakelijke markt

Wij leveren ook aan organisaties, bedrijven en instellingen.

Service

Een persoonlijke aanpak met uitmuntende service

Besparing tot 70%

Met Infraroodverwarming bespaar je tot 70% energie.

Servicio.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.