Social Media :

Voor kantoren

Kantoor verwarmen

Infraroodverwarming voor een kantoor geeft bijzonder aangename warmte. Kantoren die bij industriële panden horen, zijn vaak koud omdat de werkplek niet goed is verwarmd. De oplossing zijn de infrarood panelen van Climate Masters.

Eén van grootste ergernissen op kantoor is het binnenklimaat in de winter. Vaak is het lastig om tot een ideale situatie te komen. Voor elke werknemer kan een andere temperatuur prettig zijn.

De ene werknemer heeft het snel koud en wil meer warmte voelen. De andere persoon heeft het al warm als het 19 graden Celsius is. Door infraroodverwarming te gebruiken kan je alle werknemers tevredenstellen.

Het is vaak zeer inefficiënt om in grote kantoren kleine ruimtes door conventionele luchtverwarming, zoals een cv-ketel, te verwarmen.

Industriële verwarming heeft naast infraroodheaters ook heatstrips en infraroodpanelen voor in jouw kantoor. Heb je ook een kantoor te verwarmen? Eventueel naast een bedrijfshal, magazijn, loods of werkplaats? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij je goed adviseren.

Infraroodverwarming

Een kantoor verwarmen met infraroodverwarming is de oplossing. Met infraroodverwarming als hoofdverwarming creëer je de perfecte werksfeer. Met een hoge productiviteit van de medewerkers als gevolg.

De ideale temperatuur op kantoor om in de zomer en de winter te werken is zo’n 22 graden Celsius. Een te lage temperatuur is vervelend, maar een te hoge temperatuur is ook niet goed.

Infraroodpanelen verwarmen niet de lucht maar direct de muren, objecten en lichamen in de kamer. Ze maken gebruik van onschadelijke infraroodstralen. Hiermee blijft de luchtvochtigheid in balans. Dit is aangenaam voor lenzendragers of mensen met gevoelige ogen.

Met infraroodverwarming is er geen luchtcirculatie, waardoor je ook geen last hebt van rond dwarrelende stofdeeltjes. Dit is vooral voor werknemers met luchtwegproblemen een groot voordeel.

Infraroodpanelen monteren wij direct boven de werkplek aan het plafond en nemen geen ruimte in beslag. De infrarood plafondpanelen kunnen wij in de roosterplafonds integreren en zijn daardoor volledig onzichtbaar. De warmtepanelen kunnen wij ook met een montagerail aan elk type plafond bevestigen.

Hoge kwaliteit van warmte

Voor afgesloten kantoorruimtes hebben we de lange golf infraroodpanelen die hoge kwaliteit van warmte genereren.

Climate Masters levert alleen hoge kwaliteit elektrische verwarming. Al onze korte golf industriële heaters zijn voorzien van een kwart halogeen infrarood. De korte golf infraroodstraling is krachtig en wordt niet onderbroken door luchtbeweging.

Daardoor zijn deze heaters geschikt voor magazijnen of loodsen die niet volledig zijn afgesloten en/of slecht zijn geïsoleerd. Ook voor kantoren in deze ruimte zijn de heaters geschikt. Onze infraroodwarmtestralers hebben een energieconversie van maar liefst 93%. Dit is extreem hoog en daardoor zuinig in gebruik.

Gezonde infraroodwarmte

Gezonde infraroodwarmte is mogelijk door onze elektrische heaters. Door elektrisch te verwarmen heb je geen risico op schadelijke koolmonoxidevergiftiging. Daarnaast stoot een infraroodheater geen schadelijke stoffen uit.

Hoogwaardige infraroodverwarmingen die het Duitse TÜV-keurmerk dragen, zijn vrij van kunststoffen en elektrostraling. Er zijn geen gezondheidsrisico’s.

Met infraroodheaters behoud je een gezond binnenklimaat. Zo zijn bijvoorbeeld de infraroodverwarmingen van Climate Masters toegestaan voor gebruik in kritieke omgevingen, zoals op de verpleegafdelingen en operatiekamers in ziekenhuizen.

Infraroodstraling heeft zelfs een therapeutisch en positief effect op mensen. Je spieren ontspannen, je wordt relaxt en het kan verlichting geven bij gewrichts- en spierpijn. Reumapatiënten hebben hier bijvoorbeeld baat bij

Bijverwarming van een kantoor

Bij industriële panden zit vaak een afgesloten kantoorruimte. Om deze ruimte goed te verwarmen, zijn infraroodpanelen met lange golf ideaal als bijverwarming.

Er zijn twee opties:
1. Infrarood bureaupaneel of;
2. infrarood plafondverwarming.

Het bureaupaneel kun je op meerdere plekken plaatsen, zoals onder het bureau, op het bureau of aan de wand. Ook kan je een infraroodpaneel naast je neerzetten. Deze staat op een robuuste voet, vaak met wieltjes, en verplaatst je gemakkelijk. Met een bureaupaneel heb je lekkere warme voeten en benen.

Een extra plafondpaneel geeft vanaf boven heerlijke warmte, waardoor je geen koude vingers meer hebt als je aan het typen bent. De infraroodpanelen zijn apart van elkaar te bedienen met een thermostaat.

Topkwaliteit infraroodverwarmingen

De Climate Masters infraroodverwarmingen, lange en korte golf, dragen het wereldwijde bekende keurmerk Made in Europe. Dat staat voor topkwaliteit. De infraroodverwarmingen van Climate Masters zijn gefabriceerd in Europa en niet in een Aziatisch land.

Het keurmerk Made in Europe betekent het gebruik van hoogwaardige materialen en een zeer zorgvuldige afwerking.

Al onze producten zijn onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole voordat ze de fabriek verlaten. Bij Climate Masters ontvang je standaard twee jaar garantie op een industriële elektrische kachel. Naast garantie mag je ook een goede betrouwbare service verwachten.

De infraroodheaters zijn duurzaam en zuinig in gebruik. De aanschafprijs is wellicht iets duurder, maar dan heb je een hoog kwaliteitsproduct waar je jarenlang van geniet.

De investering verdien je al snel terug. Vanwege het zuinige energieverbruik en geen onderhoudskosten.

De infraroodverwarming monteer je aan de muur of plafond. Er zijn ook draagbare modellen beschikbaar voor extra zone- of bijverwarming.Europ

Belangrijke redenen om voor infraroodverwarming te kiezen

Bespaar op je energierekening, draag bij aan een duurzamere wereld. Ook te leveren met professionele installatie. Je hebt bij ons al een infrarood paneel vanaf €277,- incl. btw.

Bespaar geld
Duurzaamheid
Professionele montage

Plan een afspraak

Wij leveren en monteren de volledige installatie

Wij zijn anders. Wij verkopen niet via internet maar nemen onze showroom mee naar je huis. Pakken het graag persoonlijk aan. Samen bekijken en bespreken wij jouw situatie en doen je direct een passend aanbod.

Particuliere markt

Onze focus ligt primair op de particuliere markt, wij komen graag bij je thuis.

Zakelijke markt

Wij leveren ook aan organisaties, bedrijven en instellingen.

Service

Een persoonlijke aanpak met uitmuntende service

Besparing tot 70%

Met Infraroodverwarming bespaar je tot 70% energie.

Servicio.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.