Social Media :
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Climate Masters - Infrarood Verwarming Muur

Voor particulieren

Toepasbaar in elk interieur

Metalen infraroodpanelen hebben het voordeel dat ze in elk interieur toepasbaar zijn. Deze panelen worden standaard in de kleur RAL 9016 geleverd en passen daarmee feilloos in ieder interieur.

De metalen panelen kan je gemakkelijk aan de muur of het plafond bevestigen. Dat kan zowel horizontaal als verticaal. Daarmee ben je verzekerd van het beste warmte rendement.

Onze metalen infraroodpanelen kunnen, indien gewenst, in elke RAL-kleur geleverd worden. Zo kun je eindeloos combineren met diverse kleuren. Indien je een infraroodpaneel wenst in dezelfde kleur als je muur, dan kan dat.

Maar je zou ook kunnen kiezen voor een contrasterende kleur. Maar waar je het paneel ook hangt, van één ding ben je zeker. Je kan genieten van een heerlijke stralingswarmte.

Droog en warm

Met deze stijlvolle handdoekdroger heeft u nooit meer een koude badkamer en uw klamme handdoeken zijn altijd heerlijk warm er droog als u zich gaat afdrogen. Doordat er een mooie glasplaat op zit is het een echte eyecatcher in uw badkamer.

Alle handdoekdrogers zijn frameloos. Met onze infraroodverwarming kent je creativiteit geen grenzen. De panelen worden verticaal opgehangen deal onze panelen kunnen eenvoudig worden gemonteerd. Een stevige en veilige montage is gegarandeerd.

Dat komt ook door het meegeleverde ophangsysteem.
Natuurlijk zijn onze handdoekdrogers voorzien
van de nodige veiligheidskeurmerken zoals CE en VDE goedkeuring.

Vraag Vrijblijvend Onze Prijslijst Aan. Onze panelen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in

Aangename warmte

Een infrarood spiegelverwarming geeft een hele aangename warmte in de badkamer. Een ander absoluut voordeel van de spiegelverwarming is dat er geen condensatie meer is als u met de spiegel verwarmt.

Uiteraard zal de infrarood verwarmingsspiegel ook niet misstaan in andere ruimtes van uw woning. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de hal of uw slaapkamer.

Een warm kunstwerk

De metalen infrarood panelen kunt u laten bedrukken met elk gewenste foto of afbeelding. Ook deze panelen zullen voor een heerlijke warmteverdeling zorgen.

Vraag Vrijblijvend Onze Prijslijst Aan. Onze panelen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in

Belangrijke redenen om voor infraroodverwarming te kiezen

Bespaar op je energierekening, draag bij aan een duurzamere wereld. Ook te leveren met professionele installatie. Je hebt bij ons al een infrarood paneel vanaf €277,- incl. btw.

Bespaar geld
Duurzaamheid
Professionele montage

Plan een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Particulier of zakelijk
Interesse in*

Wij leveren en monteren de volledige installatie

Wij zijn anders. Wij verkopen niet via internet maar nemen onze showroom mee naar je huis. Pakken het graag persoonlijk aan. Samen bekijken en bespreken wij jouw situatie en doen je direct een passend aanbod.

Particuliere markt

Onze focus ligt primair op de particuliere markt, wij komen graag bij je thuis.

Zakelijke markt

Wij leveren ook aan organisaties, bedrijven en instellingen.

Service

Een persoonlijke aanpak met uitmuntende service

Besparing tot 70%

Met Infraroodverwarming bespaar je tot 70% energie.

Servicio.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.