Social Media :
Search
Close this search box.

Climate Masters terrasverwarming

Welkom bij Climate Masters, waar we jou de beste infrarood terrasverwarmers aanbieden om jouw buitenleven te verlengen. Wil jij ook langer genieten van jouw buitenruimte, zelfs wanneer de zon ondergaat? Dan zijn onze infrarood terrasverwarmers perfect voor jou!

Belangrijkste eigenschappen

  • Gecoat met zwarte hittebestendige verf
  • Geen oranje/rode gloed
  • Veilig en milieuvriendelijk
  • Beschikbaar in 1000, 1500 en 2000 watt
  • IP45 spatwaterdicht
  • Geschikt vanaf 5-10 graden Celsius
  • Werkt alleen in beschutte situaties
  • Voorzien van een snoer met stekker van 2 meter lengte
  • Horizontale en verticale installatie mogelijk
  • Thermostaatbediening (in bepaalde situaties)

Kies nu jouw ideale infrarood terrasverwarmer bij Climate Masters en verleng jouw buitenleven!

bij ons koop je de beste terrasverwarming met het juiste advies

Zuinigste terrasverwarmer

Onze infrarood terrasverwarmers zijn zeer efficiënt en zuinig in gebruik. De zuinigste optie is afhankelijk van jouw specifieke situatie en jouw persoonlijke voorkeuren. Wij helpen jou graag bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie.

Terrasverwarmer met meeste warmte

Onze infrarood terrasverwarmers zijn beschikbaar in verschillende wattages, namelijk 1000, 1500 en 2000 watt. De terrasverwarmer met 2000 watt geeft de meeste warmte af en is daarmee zeer geschikt voor grotere ruimtes.

Beste terrasverwarming

De beste terrasverwarming is afhankelijk van jouw specifieke situatie en jouw persoonlijke voorkeuren. Bij Climate Masters hebben wij een ruim assortiment aan terrasverwarmers en helpen wij jou graag bij het maken van de beste keuze.

Terrasverwarmer onder overkapping

Onze infrarood terrasverwarmers zijn zeer geschikt voor gebruik onder een overkapping. Het is belangrijk dat de terrasverwarmer is beschermd tegen weersinvloeden en daarom altijd in een beschutte opstelling moet worden toegepast.

Wattage terrasverwarmer

Het wattage van de terrasverwarmer onder een overkapping is afhankelijk van de grootte van de overkapping en de gewenste temperatuur. Over het algemeen raden wij een wattage aan tussen de 1000 en 2000 watt. Wij helpen jou graag bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke situatie.

Kosten terrasverwarmer

De kosten van de terrasverwarmer per uur zijn afhankelijk van het wattage en de duur van het gebruik. Over het algemeen liggen de kosten tussen de €0,20 en €0,50 per uur. Dit is echter een schatting en de kosten kunnen variëren afhankelijk van jouw specifieke situatie.

ECOSUN TH20 climate masters

Heerlijke verwarming voor lange avonden

Onze infrarood terrasverwarmers zijn geschikt voor zoneverwarming van jouw veranda, overdekte balkon, terras, serre, tent en meer. Wij bieden verschillende wattages aan, namelijk 1000, 1500 en 2000 watt, zodat jij altijd een oplossing op maat hebt voor jouw specifieke situatie.

Bij Climate Masters kun jij rekenen op terrasverwarmers met een strak design en die gemakkelijk te installeren en aan te sluiten zijn. Ze zijn gecoat met zwarte hittebestendige verf, wat betekent dat je geen last zult hebben van een roodachtige gloed. Daarnaast zijn ze veilig en milieuvriendelijk, omdat ze geen gasdampen of andere schadelijke stoffen uitstoten.

Onze infrarood terrasverwarmers zijn IP45 spatwaterdicht en werken vanaf een buitentemperatuur van 5-10 graden Celsius. Houd er rekening mee dat ze alleen werken in beschutte situaties, zoals een inpandig balkon, serre, tuinoverkapping, enzovoorts. Het element kan zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd met het meegeleverde wandmontage materiaal. Let erop dat het element beschermd dient te worden tegen weersinvloeden en daarom altijd in een beschutte opstelling moet worden toegepast.

In bepaalde situaties kan de terrasverwarmer worden bediend met een thermostaat. Zo kun jij altijd de gewenste temperatuur instellen en optimaal genieten van jouw buitenruimte.

Kies nu jouw ideale infrarood terrasverwarmer bij Climatemasters en verleng jouw buitenleven!

Vraag Vrijblijvend Onze Prijslijst Aan. Onze panelen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd.

[hubspot type=form portal=24991226 id=c8605688-c271-4dc6-92ab-802c5e6a51bb]

Wij verzorgen de volledige installatie

Wij leveren niet alleen de panelen maar verzorgen ook de volledige installatie. Wel zo makkelijk.

Over montage hoeft u zich geen zorgen te maken, onze eigen gediplomeerde monteurs verzorgen de gehele installatie, installeren de panelen en sluiten uw thermostaat aan.

Het installeren van infrarood panelen vereist geen hak-, breek- of ingewikkeld leidingwerk.

Ecosun TH20 climate masters

Plan een vrijblijvend gesprek

[hubspot type=form portal=24991226 id=d9e372dd-4229-4ceb-8447-7d44d61b0639]

Vraag de prijslijst aan

[hubspot type=form portal=24991226 id=c8605688-c271-4dc6-92ab-802c5e6a51bb]
Climate Masters B.V.
5.0
Gebaseerd op 14 beoordelingen
powered by Google
Keurig bedrijf met ook een hele goede service. Als een bedrijf behalve een goede verkoop, ook een probleem prima oplost dan ben je meer dan 5 sterren waard!
Peter BontenbalPeter Bontenbal
09:23 17 Mar 22
Super sevice .!!Heb drie infaroodpanelen laten plaatsen in mijn ChaletHeel netjes gedaan. En Contact met kantoor voor afspraak snel en goed geregeld, helemaal TOP
Joep Van ErvenJoep Van Erven
14:56 03 Dec 21
Heel tevreden over de panelen. Vriendelijke, behulpzame en vakkundige mensen. Een aanrader!
Jim Van MaurikJim Van Maurik
10:51 07 Oct 21
Mooie producten, super snelle service, zeer klantvriendelijk personeel! Groot pluspunt is de showroom aan huis.
Melvin HulzebosMelvin Hulzebos
10:46 07 Oct 21
Geweldige service en prachtige producten,Je wordt tevens snel en goed geholpen!
js_loader

Servicio.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.