Social Media :
Climate Masters - Infrarood Verwarming Muur

Infraroodverwarming

Toepassingen van infraroodverwarming

Infraroodverwarming is ideaal voor ruimtes waar geen centrale verwarming aanwezig is en je ook geen zin hebt om dat met veel hak- en breekwerk aan te (laten) leggen. Een van de grote voordelen van infraroodverwarming is dat je niet meer nodig hebt dan een stopcontact of stroompunt. Elektriciteit aansluiten, paneel aanzetten en genieten! Hoe makkelijk is dat? Bespaart je ook nog eens kosten in de aanleg.

Waar zijn infrarood panelen toe te passen?

Heb je een kantoor aan huis, praktijkruimte, serre, uitbouw, vakantiewoning of die hobbyruimte op zolder waar het in het najaar en in de winter toch wel fris is? Denk dan eens aan infraroodverwarming.

Zijn er nog andere voordelen?

Zeker, een ander bijkomend voordeel is dat je het infrarood paneel alleen maar aan hoeft te zetten als je in de ruimte bent. Je verwarmt dus niet onnodig, wat weer goed is voor het verminderen van het energieverbruik en dus de energiekosten. Je geniet ook direct van de warmte want de lucht in de ruimte hoeft niet eerst opgewarmd te worden.

Infrarood verwarming is ideaal voor je:
 • Kantoor aan huis
 • Praktijkruimte
 • Garage
 • Hobbyruimte
 • Vakantiewoning
 • Serre
 • Uitbouw
 • Zolder
Staat mooi in ieder interieur

Infrarood panelen zien er strak uit, passen in elke ruimte en zijn te plaatsen aan de muur of aan het plafond. Ze zijn in iedere RAL kleur leverbaar. Ook zijn ze te bedrukken met bijvoorbeeld een foto. Hierdoor passen ze echt in ieder interieur. Dit in tegenstelling tot de toch wel vaak minder fraaie radiatoren. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, infrarood warmte panelen stralen geen rood / oranje licht uit. Bekijk de verschillende panelen bij ons productenoverzicht.

Onze panelen zijn hoge kwaliteitsproducten met alle nodige veiligheidscertificaten. Wij komen graag met onze showroom aan huis bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en al je vragen te beantwoorden. We communiceren helder en afspraak is afspraak. Als wij de infraroodverwarming installeren doen we dat met onze eigen gekwalificeerde monteurs.

Een korte samenvatting:
 • Snel en gericht verwarmen in iedere ruimte
 • Besparen op je energienota
 • Geen kou meer in die ene niet te verwarmen ruimte
 • Mooi design dat past in ieder interieur
 • Kwaliteitsproducten professioneel gemonteerd

Vraag Vrijblijvend Onze Prijslijst Aan. Onze panelen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd.

Belangrijke redenen om voor infraroodverwarming te kiezen

Bespaar op je energierekening, draag bij aan een duurzamere wereld. Ook te leveren met professionele installatie.

Bespaar geld
Duurzaamheid
Professionele montage

Plan een afspraak

Wij leveren en monteren de volledige installatie

Wij zijn anders. Wij verkopen niet via internet maar nemen onze showroom mee naar je huis. Pakken het graag persoonlijk aan. Samen bekijken en bespreken wij jouw situatie en doen je direct een passend aanbod.

Particuliere markt

Onze focus ligt primair op de particuliere markt, wij komen graag bij je thuis.

Zakelijke markt

Wij leveren ook aan organisaties, bedrijven en instellingen.

Service

Een persoonlijke aanpak met uitmuntende service

Besparing tot 70%

Met Infraroodverwarming bespaar je tot 70% energie.

Servicio.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.