Social Media :
Climate Masters - Infrarood verwarming slaapkamer

Infraroodverwarming

Van het gas af en duurzaamheid

Om de duurzaamheidsdoelstellingen van 2050 te halen moet er veel veranderen. Een belangrijk onderdeel is de manier waarop wij onze huizen, winkels en kantoren verwarmen.

Hoe logisch is het nog om in een nieuwbouwwoning een op gas gestookte c.v.-installatie aan te leggen? Wat kan er bij bestaande woningen worden gedaan om energiebesparingen door te voeren? Helemaal nu we al weten dat we van het gas af moeten en de gasprijzen de komende jaren ook nog eens heel hard gaan stijgen.

Een Goed alternatief

Een goed alternatief is een warmtepomp. Het rendement daarvan wordt steeds beter en kinderziektes zijn er wel zo goed als uit. Een nadeel van een warmtepomp is wel dat de aanschafprijs en installatiekosten voor veel mensen een hoge drempel zijn om hun geliefde verwarmingsketel de deur te wijzen.

Een beter alternatief

Als je wel wilt verduurzamen maar niet de hoge investeringen voor een warmtepomp wilt doen, kies dan voor infraroodverwarming. De installatiekosten en aanschafkosten zijn laag en door de te behalen besparing van 70% snel terugverdiend.

Verduurzamen van je woning

Met onze infraroodpanelen verduurzaam je eenvoudig je woning. Je hebt namelijk alleen maar een stopcontact nodig om de stekker in steken. In combinatie met groene stroom die je afneemt of met je eigen zonnepanelen zet je een grote stap in het verduurzamen van je woning en het besparen van energie. En natuurlijk kan je dan van het gas af! Dat voelt toch lekker?G

Vraag Vrijblijvend Onze Prijslijst Aan. Onze panelen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd.

Belangrijke redenen om voor infraroodverwarming te kiezen

Bespaar op je energierekening, draag bij aan een duurzamere wereld. Ook te leveren met professionele installatie.

Bespaar geld
Duurzaamheid
Professionele montage

Plan een afspraak

Wij leveren en monteren de volledige installatie

Wij zijn anders. Wij verkopen niet via internet maar nemen onze showroom mee naar je huis. Pakken het graag persoonlijk aan. Samen bekijken en bespreken wij jouw situatie en doen je direct een passend aanbod.

Particuliere markt

Onze focus ligt primair op de particuliere markt, wij komen graag bij je thuis.

Zakelijke markt

Wij leveren ook aan organisaties, bedrijven en instellingen.

Service

Een persoonlijke aanpak met uitmuntende service

Besparing tot 70%

Met Infraroodverwarming bespaar je tot 70% energie.

Servicio.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.